fbpx

Det här är våra bubbel till nyårsafton

Vi har under året smakat, njutit och tipsat om bubbel till alla tillfällen. Nu när det strax är dags att samla sina närmsta och fira av det förra året och välkomna det nya så är det på sin plats att vi delar med oss om vad vi kommer skåla i och kanske skålar i samma bubbel som oss på tolvslaget. Kort sagt – här kommer årets sista bubbeltips – 2 Champagne, 2 Cava och 2 Prosecco.

Tack för i år och skål!

Våra 2 Champagne

Champagne de Castelnau

Med sitt speciella signum: de lagras ovanligt länge på sin jästfällning vilket ger champagner med fyllig kropp, lång längd och stor komplexitet.

Champagne Lombard Extra Brut 

En mycket matvänlig Champagne som genom att vara baserad på 100 % Pinot Noir passar utmärkt just till matigare anrättningar av fisk och skaldjur.

Våra 2 Cava

Reserva de la Familia

Reserva de la Familia har fina små, mjuka bubblor och är ett friskt och fruktigt mousserande vin med mogen och generös frukt.

El Gran Botánico Cava

El Gran Botánico Cava är en underbart frisk och smakrik ekologisk Cava med en klassisk doft av päron, gröna äpplen och grillat bröd.

Våra 2 Prosecco

Casteloro Prosecco Organic

Casteloro Prosecco är en frisk och fruktig prosecco gjord på noga utvalda ekologiskt odlade druvor. Doften är elegant med toner av gröna äpplen, päron, citrus och melon.

Bonchelli Ecologico Prosecco

Frisk, fruktig och balanserad smak med inslag av gröna äpplen, päron, citrus och mineral samt en fräsch och lång avslutning.

Vi ses 2019!