Vinupplevelse för alla sinnen

TÄVLING!

Vinupplevelse för alla sinnen

SÅ TÄVLAR DU

Tävlingen är avslutad. Vinnare kommer att meddelas under vecka 47.

Hotell Villa Långbers, Tällberg, Dalarna 25-27 januari 2019!

Hotell Villa Långbers, Tällberg, Dalarna 25-27 januari 2019 –

Vi på Vinliv gillar att göra livet rikare för våra läsare. Därför ger vi dig chansen att vara med i vår tävling där du som vinnare får lyxen att skämma bort dig och vän med en härligt avkopplande helg i natursköna Tällberg. Temat är ”Vin&Yoga”; två olika typer av njutning förenade under en weekend på Hotell Villa Långbers med milsvid utsikt över Siljan.

Här kan du njuta av vackra vyer, sköna yogaklasser, god mat och en kunskapshöjande vinprovning med lika goda som spännande viner.

Programmet för helgen

Vi inleder med en välkomstfika på fredagseftermiddagen innan vi kommer igång med helgens första yogaklass. På kvällen kopplar vi av med en läcker trerättersmiddag.

På lördagen börjar vi med att väcka upp kroppen med energisamlande morgonyoga. Därefter är vi redo för en rejäl frukost. Sedan kan man passa på att njuta av Tällbergs vackra omgivningar. Tillbaka på hotellet står lunchen framdukad och vi gör oss redo för dagens andra yogapass. Innan kvällens trerättersmiddag stimulerar vi smaklökarna med en kunskapshöjande vinprovning där både druvor och njutliga sinnen får vår uppmärksamhet.

Söndagen startar med morgonyoga som väcker kroppen och öppnar upp för ny energi. Därefter erbjuds en lång stressfri frukost innan vi packar ihop våra väskor och avrundar en avkopplande och energigivande helg.

En rik och kunglig historia

Långbersgården blev tidigt känt som ett fashionabelt resmål som gästats av många berömda konstnärer, författare och kungligheter. Några av alla dessa är Erik Axel Karlfeldt, Wilhelm Moberg och Hugo Alfvén, men även den tidens ”Lillprinsen”, idag vår kung, bodde tillsammans med sin mor och systrar på Långbersgården 1950. Dessutom skrev Astrid Lindgren sin omtalade politiska saga “Pomperipossa” under en vistelse på Långbersgården.

Yoga med Magnus Lindroth

“Vi gör inte yoga för att bli bättre på yoga utan för att bli bättre på livet. I en tid av ständig uppkoppling och brist på avkoppling är det viktigt att lära sig slappna av. Yoga motverkar stelhet och hjälper dig behålla ungdomlighet och flexibilitet.”

Magnus Lindroth är diplomerad coach, utbildad yogainstruktör, självförsvarsinstruktör, tränare och handledare i stresshantering och mentalträning. Han arbetar med livsstil och förändringsprocesser på individ- och gruppnivå utifrån ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Villkor

Tävlingen avslutas den 11/11-2018 kl. 18:00 och vinnaren kontaktas via mail samt annonseras ut på vår Facebooksida vecka 47!

Vinsten avser en weekend för två personer i delat dubbelrum. En lunch, två frukostar och två trerättersmiddagar samt yogaklasser och vinprovning är inkluderade i paketet. Enkelrum finns att få mot tillägg. Resan till och från Villa Långbers samt dryck till måltiderna är inte inkluderat i vinsten. Genom att delta i Vinliv:s tävling godkänner du att ta emot utskick från Vinliv och dess samarbetspartners samt accepterar vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.

Vinstvärde: ca 6 000: – (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.)

Tävlingen är avslutad. Vinnaren kommer att meddelas under vecka 47.