fbpx

Världens bästa vinsortiment

Systembolagets sortiment är ett av världens bästa med över 10 000 viner. Men bara en bråkdel finns i butiken. Resten finns i beställningssortimentet. Som är rena guldgruvan för vinälskaren.

Över 10 000 viner. Det kan Systembolaget skryta med i sitt sortiment. Även om inte alla finns i butiken. Men de går att beställa och hämta ut var som helst i Sverige. Det gör det svenska monopolet till en digital vinbutik i absolut världsklass.

Det är också enkelt att beställa vin. Man går in på systembolaget.se, väljer lite sköna viner man är nyfiken på, klickar på vilket bolag vinerna ska levereras till och sedan invänta ett SMS. Violà! Vinerna finns för uthämtning på vald butik.

Nu har intresset för vinerna i detta sortiment ökat mångfalt. Det skrivs, talas, provas och rekommenderas. Dessutom, det finns viner från närmare 50 länder, inklusive rariteter som Ryssland, Mexiko och Turkiet. Prismässigt hamnar vi också mellan 49 kronor till 21 899 kronor.

En beställning bort och du hämtar vinerna i butik. Du kan till och med få vinerna levererat direkt till dörren. Mycket smidigare än då blir det inte.