fbpx

Vinnare vinresa till Italien för två

Flera tusen personer var med och tävlade om vinresan till Italien. Till sist hittade vi en mycket värdig vinnare, Inger Winroth. Vad är det då hon vinner? Jo, en rundresa för två personer till de kända vinregionerna Veneto, Piemonte och Toscana.

Hur känns det?
– Fantastiskt, roligt, spännande!

Varför är Italien så speciellt för dig?
– Jag har rest en del i Italien och det har fått mig att bli förälskad i landet, väldigt trevliga människor, härligt klimat och en underbar mat och vinkultur.

Vem tar du med dig?
– Jag tar med mig min Thomas eftersom han delar mina intressen och känslor för Italien.

Vad är det som är så speciellt med den här resan?
– Det ska bli väldigt spännande att resa med buss för det har vi aldrig gjort förut. Och med det träffa nya människor och kanske knyta framtida vänskaper. Att få komma till platser som man kanske inte direkt hittar till själv, prova viner och i kombination uppleva olika maträtter i de olika distrikten.

Har du några vinfavoriter?
– Jag måste nog säga att Amarone och Ripasso vinerna ligger som favoriter.

Fotnot. Vill du också vinna en resa. Då ska du hålla utkik på vinliv.se, för snart har vi en tävling om en resa för två till vindistrikt i Frankrike.

VINLIV TIPSAR: Amarone Villa Belvedere

Intill den vackert azurblå Gardasjön ligger Villa Belvedere, en kort bilresa norr om Verona. Här produceras Amaroneviner av världsklass – och Villa Belvedere är inget undantag.

Artnr 72178 – 199 kr

En bild från parets senaste resa – Petra i Jordanien!

Tags:
,