fbpx

Vinnare!

Här hittar du både aktuella och avslutade tävlingar samt erbjudanden som du bara inte vill missa! Prenumerera på Vinlivs nyhetsbrev för att bli först med att få information om våra olika tävlingar och erbjudanden.

Tävling: Vinresa för två personer till Frankrike – avslutad 14/6-2019

En underbar bussresa för livsnjutare till Frankrikes klassiska vindistrikt. Alsace med sin spännande vinhistoria, de vita storkarna och pittoreska byar. Bourgogne med sina kvalitetsviner och fantastiska mat. Champagne med katedralen i Reims och så njuter vi av lyxiga bubblor. Vinets ABC helt enkelt! Vi gratulerar Susanne Karlsson – läs intervjun här.

Vinmässa – reducerat pris för Vinlivs medlemmar

Nu har du som är medlem i Vinliv chansen att gå på vinmässa till rabatterat pris. Över 20 spännande vinproducenter från Italien med ekologiska viner i fokus ställer ut.

Ekologiskt vin blir allt mer populärt. Och viktigt, både för producenter och för konsumenter. Det är också en av de segment i vinvärlden som ökar allra mest.

Som medlem i Vinliv betalar du endast 150 kronor istället för 250 kronor. Kom ihåg att köpa på länken nedan – man kan inte köpa i dörren. Glöm inte att ange koden VINLIV för att erhålla rabatten.

Tid: Måndagen den 20 maj mellan 17.00 och 19.30
Plats: “A VERKSTAD” (F.d. Arkitekthögskolan), Uggleviksgatan 2A, Stockholm

Vinresa för två personer till Italien! – avslutad 5/4-2019 

Vinliv fick chansen att tävla ut en kulinarisk och smakrik rundresa för två personer bland några av Italiens vackra vindistrikt. I resan ingår kost, logi och handplockade aktiviteter – allt för att uppleva de bästa smakerna av Italien. Bel viaggio!

Stort grattis till vinnaren: Inger Winroth med vän, som kommer få åka på denna resa!

Tröstpris vinkaraff. Grattis till: Gunilla Tilander-Persson, Gunnar Skog, Marianne Karlsson, Marie Lindberg, Christina Nilsson och Michael Möller Christensen.

Vin & Bar-tävling! – avslutad 31/3-2019

Tillsammans med tidningen Vin & Bar tävlade vi ut fem exklusiva vinkaraffer från Sagaform.

Grattis till vinnarna: Ann-Louise Reichert, Berit Gestrin, Mogens Fogelberg, Tomas Igesten och Malte Larsson.

Vi vill veta mer! – avslutad 15/3-2019

Dina åsikter och tankar är värdefulla för oss och vi vill därför tacka er alla som deltagit i vår tidigare enkät. I samband med denna enkät lottade vi ut tio stycken exklusiva vinkaraffer från Sagaform samt korkskruv. Win win känner vi!

Grattis till vinnarna: Anders Lindblad,  Jenni Johansson, Jan Freij, Lars Källberg, Willy Andersson, Sten Wennerström, Lena Sandström, Kristina Westlund, Doris Isaksson och Amanda Clarin.

Vinupplevelse för alla sinnen – avslutad 11/11-2018

Vi tävlade ut en avkopplande helg för två personer i natursköna Tällberg, med temat vin & yoga – två olika typer av njutning förenade under en weekend.

Grattis till vinnaren: Sandra Norell med vän.