Detta är Vinliv

Johan Franco Cereceda

Vinliv grundades 2018 och når varje vecka, tillsammans med sina partners, ut till över 200 000 mat- och vinintresserade runt om i landet. Målet är att Vinliv ska bli den största annonsfinansierade vinsajten i Sverige och tilltala alla Sveriges vinkonsumenter, oavsett kunskap och erfarenhet.

Samtidigt är Vinlivs vision att vara svenska vinimportörers självklara val när nya viner ska lanseras och spännande nyheter ska kommuniceras på den svenska marknaden. Därmed ska Vinliv vara den självklara arenan för mötet mellan konsument och importör.

Vinliv har inget som helst samarbete med Systembolaget. Vi tipsar endast om viner som finns i Systembolagets sortiment. All försäljning samt beställning sker på och genom systembolaget.se

Vi ska hjälpa Sveriges vinkonsumenter till medvetna och omsorgsfulla val, som ger en rikare upplevelse - ett vinval som präglas av kunskap, inspiration och omsorg.

kunskap, inspiration och omsorg

Bakom dessa ledord jobbar vi utifrån en redaktionell idé, med en rad spännande artiklar med engagerande innehåll, vinrekommendationer och tips på bästa mat- och vinkombinationerna. Allt paketeras och serveras i digitala nyhetsbrev varje vecka. Kunskap och inspiration som du som medlem kan bära med dig i ditt val av vin, oavsett om det är i Systembolagets sortiment, på restaurangbesöket eller hemma vid spisen.

Tävlingar

Du kan också vänta dig roliga tävlingar och exklusiva erbjudanden från Vinliv. Var med och tävla om alltifrån köksinredning och snygga vinkaraffer till vinresor ut i södra Europa och resten av världen. Vi vill göra det både roligare och enklare att navigera i vindjungeln. Håll utkik på sajten och i våra nyhetsbrev!

Vinliv.se är tillgänglig för alla som är över 25 år och nyfikna på allt som har med vin att göra.

Intäkterna kommer i huvudsak från annonsörer och samarbetspartners som vill kommunicera nyheter och erbjudanden till en nyfiken, aktiv och medveten vinkonsument.

Som It’s a Pink Extra Dry till exempel.

läs mer
119 kr art.no 53022 alk. 11% 750 ml
product-image
Johan Franco Cereceda Sketch

Vinlivs chefredaktör Johan Franco Cereceda är en av landets ledande vinskribenter och med över 30 års erfarenhet av vin i vinvärlden. Nyligen erhöll hans bok Vino! – älskade spanska viner, utmärkelsen bästa bok om dryck av Måltidsakademien.

För ett rikare vinliv helt enkelt