Nya förpackningen för vin väcker starka reaktioner

Vår artikel om Bagnum i förra veckan har väckt reaktioner. Många är för, hyllar den som revolutionerande. Samtidigt som andra lovar att aldrig ta i den ens med tång. Vad det handlar om? Jo, Bagnum. Bag ♥ Magnum = Sant.

Vinlivs artikel för några dagar sedan väckte reaktioner. Många tycks mycket positivt inställda och kan absolut tänka sig att köpa vin på Bagnum. Lätt att bära, klimatsmart och bra storlek, var argumenten för. Och att det är så långt från vinsnobberi man kan komma.

Samtidigt var andra mer tveksamma. Mest över innehållet, men även över själva det faktum att vinet är paketerat i en påse. Några gick så långt som att de menade att vinpåsen är rent ut sagt anstötlig.

Smaken är som…

Oavsett vad kommer det nu fler vinpåsar, Bagnums, och så länge innehållet är bra, kommer vi att se en ökning av marknadsandelar. 

Redan nu ser vi på vissa marknader i Europa, däribland England, att Bagnums har blivit det nya svarta.

Bagnum är framtiden

Jancis Robinson, brittisk och världsledande vinskribent menar att Bagnums är framtiden. Och flera håller med. Klimatsmart och lätt att bära med sig. 

Och så håller vinet i en öppnad påse i närmare fyra veckor.


Vinliv tipsar!

Boira’ Organic Sangiovese, 2022

Nr 50552 • 199 kr

Härligt endruvsvin på italienska storheten Sangiovese, från Marche. Här hittar vi fin balans, massor av frisk frukt, aningen kryddig stil, körsbär, mörka bär, liten fatkaraktär och relativt lång eftersmak.

Passar perfekt till en riktigt god pasta med smakrik sås och massor av färskriven parmesan.

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.