Bästa bubblet under hundringen

Allt som bubblar behöver inte vara dyrt för att smaka gott. Vinliv har lagt undan champagnevispen och dykt ner i Systembolagets enorma bubbelsortiment och hittat fem favoriter i fast sortiment. Är du redo?

Campo Viejo Cava Brut Reserva

Snygg, konsumentvänlig cava med bra balans, inslag av citron, kryddor, äpplen, örter, liten tropisk ton i fräsch stil med medellång eftersmak. Perfekt till tapas på fisk eller korv eller till en Toast Skagen.

nr 7782 • 89 kr

Pierre Olivier Blanc de Blancs Prestige Brut

Torrt, friskt med fin balans, inslag av gröna äpplen, citrus, rostat bröd, lite smör och tropiska frukter. Perfekt till räkfrossa med rostad bröd och västerbottenost.

nr 77141 • 96 kr

Tobacco Road Sparkling Chardonnay

Smakrikt med inslag av både honungsötma, vinteräpplen, citron och intensiv, grön frukt med medellång eftersmak. Perfekt till smörstekt fisk med kokt potatis.

nr 7942 • 79 kr

Cremant de Loire Brut Hubert Bodet

Inslag av citrus, lime, passionsfrukt och gröna äpplen i mycket frisk, fräsch stil och en släng av mineral i avslut. Perfekt till skaldjur, sushi eller ceviche på torsk och lax.

nr 7702 • 99 kr

Piccini Prosecco Extra Dry

Vintypiskt med toner av päron, äpplen, lite tropisk ton, mogen citron och en bra fräschör. Perfekt till lite italiensk antipasti som prosciutto, salsiccia, hårdostar och oliver.

nr 73220 • 95 kr

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.