Vinprovning med Måns Zelmerlöw

Den 9 mars är det dags. Måns Zelmerlöw gästar Vinlivs studio för att prata vin. Ett tillfälle du inte får missa. Och det bästa är om du köper vinerna innan provningen.

Då var det åter dags för vinprovning med Vinliv. Och denna gång är det vår favorit i vinvärlden, Måns Zelmerlöw.

Temat för kvällen den 9 mars är cava där Måns har lovat att presentera sitt nya vin, en rosa cava från Spanien. Provningen kommer att ledas av Johan Franco Cereceda, Vinlivs chefredaktör, tillsammans med Måns. Under sändning ska det provas tidigare viner av Måns och så blir det lite snack om bästa vin- och matkombinationer. Men även om Barcelona och om livet.

Det bästa är att du som tittar på provningen har vinerna framför dig så att du kan prova tillsammans under sändning. med oss.

Måns fyra viner från Spanien

Vinerna finns på många Systembolagsbutiker, men dubbelkolla. Annars är det bara att beställa:

Sändningen från Vinlivs Facebook-sida börjar klockan 18.30 den 9 mars och provningen beräknas ta ungefär 45 minuter. Du behöver inte anmäla dig i förväg. Du behöver heller inte ha förkunskaper. Det räcker med att du gillar vin. Och Måns.

Vinn presentkort på The Wine Hub

Under provningen kommer vi också ha en tävling där du har chansen att vinna presentkort för två till en vinprovning på The Wine Hub, Sveriges nya vincentrum i Stockholm. Priset motsvarar ett värde på 1 590 kronor. En chans du inte vill missa! 

Och för dig som vill äta något i samband med provningen rekommenderar både jag och Måns att du dukar fram lite spansk chorizo, manchegoost och serranoskinka och gröna oliver.

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.