Din personlighet speglas i ditt val av dryck

Har du någonsin observerat människor på restaurang eller barer och försökt lista ut vilka de är? Kroppsspråk, klädsel och ansiktsuttryck kan säga en hel del om en person. Säg mig vad du dricker och jag ska säga dig vem du är.

Visste du att valet av dryck beskriver hur vi är som person, att våra personligheter speglas i det vi beställer? Det finns kanske inte forskning som stödjer detta, men rumor has it to be true ändå.

Öl: 

Du trivs med att hålla saker simpelt och längtar ofta till helgen och rutinerna som kommer med den. På fredagskvällen vilar du gärna med en öl i soffan. Kanske drömmer du om ett mikrobryggeri, kanske är du redan igång småskaligt hemma. Ute är det också öl som gäller och du bidrar alltid till god stämning i gruppen. På söndagsbrunchen beställer du en burgare istället för chiapudding.

Cider: 

Nyss fyllda 18 år och utelivet är nytt för dig. Ännu tycker du inte om vin, öl eller sprit, därför håller du dig till det som mest liknar läsk.

Rosévin: 

Precis som din dryck är du ofta frisk och glad, alltid välkommen till olika sammanhang. Du önskar visserligen att det vore sommar året om, men tycker ändå att det allra mesta är härligt och underbart ändå.

Vitt vin: 

Med ett glas vitt i handen känner du dig som mest avkopplad och tillfreds. Du spenderar gärna tid med vännerna och skvallrar om än det ena, än det andra. När du inte är avslappnad och laid back har du istället starka åsikter om det mesta och räds inte för att ställa till med en scen. 

Rödvin: 

Sofistikerad och passionerad är så andra ser dig. Det stämmer väl in på hur du ser dig själv, djup och intellektuell. Du har drömmar om ett mörkt biblioteksrum där du kan läsa poesi.

Nu undrar du säkert vad som hände med spriten? Fortsättning följer…. Men fundera kring detta nästa gång det är dags för ett glas.

Nästa artikel
Vinets vagga – Georgien
Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.