Publicerat 7/10 - 2019

Fem bästa fördelar med att handla vin på nätet

Det finns mängder av fördelar med att handla vin på nätet. Och som det är nu, att du slipper trängas i en butik fylld med stressade människor, är bara en.

Att handla vin på nätet är bara ett klick bort. Du slipper stress, kan läsa på om vinerna innan köp och du kan kolla recept under tiden.

Fördelarna är med andra ord många.

Nu har fler och lfer svenskar dessutom hittat ut på nätet, gammal osm ung. De äldre ser fördelarna och de yngre har alltid gjort det. Nya konsumtionsmönster skapas i detta nu, 2021.

Vinliv listar fem fördelar med att handla vin på nätet.1Du sparar massor av tid, slipper köa och stressa för att hinna innan stängning.


2Du har ett större urval på nätet och hittar numera en rad spännande aktörer som dessutom levererar direkt till dörren utan extra kostnad.


3Du kan göra dina inköp var du vill, i soffan, vid köksbordet eller på bussen till jobbet.


4Du kan välja mellan druva, pris, land, distrikt bara genom några klick.


5Du kan också läsa på om vinerna i lugn och ro och därför optimera dina vininköp.Vinliv tipsar!

Bonpas Châteauneuf-du-Pape

”Rött vin på druvorna Grenache, Mourvèdre och Syrah som ger ett smakrikt vin med inslag av både mogna röda bär, tobak, vanilj och lång eftersmak. Vinet passar perfekt till en mustig köttgryta, gärna med örtiga toner, svamp och vitlök. Slå gärna över vinet i en karaff en timme innan servering.”
Johan Franco Cereceda, chefredaktör Vinliv

Nr 75177 289 kr

Johan Franco Cereceda, Author
Johan Franco Cereceda

Vinlivs chefredaktör med 30 år i vin- och mediabranschen samt vinutbildare. Dricker vin varje dag, helst torr sherry, fino eller manzanilla, eller rött från Bordeaux.