Kändisarnas favoritmat

Det är lätt att tro att alla kändisar lever på sallad och kalorisnål fisk och fågel dagarna i ända. Sanningen är dock att många av våra största stjärnor har lika svårt att låta bli snabbmat och läsk som vem som helst. Är du ett stort fan av pommes frites så kommer du upptäcka att du har det gemensamt med många amerikanska storstjärnor.

Har du dåligt samvete för att du stoppade i dig en hel hög med pommes i helgen? Då kan du trösta dig med att Cameron Diaz, Jennifer Lawrence, Betty White och Emma Stone troligtvis gjorde samma sak. 

Tog du dessutom några glas lightläsk till snabbmaten så behöver du inte känna dig skyldig över det heller. Leonardo diCaprio och Elon Musk fullkomligt älskar Cola Light, och det gjorde även modeskaparen Karl Lagerfeld. 

Justin ääääälskar blåbärskaka

Har du ovannämnda Lawrence som favoritskådis så kan du faktiskt äta allt vad så kallad skräpmat heter. Pommes frites är bara en av Jennifers många favoriter, och hon äter minst lika gärna en stor pizza och annat som kan köpas i närmaste gatukiosk. 

Blake Lively däremot föredrar sötsaker och fullkomligt älskar att baka. Lively sägs också vara en mästare på att göra Ägg Benedict. Justin Timberlake är en annan stjärna med passion för allt ätbart. Blåbärspannkaka och flingor är hans favoritfrukost, och till middag vill han helst bli serverad pasta. 

Men bara Gwyneth håller igen

Nu undrar du förstås om det inte finns en endaste Hollywoodstjärna som lever på en ordentlig, tråkig kändisdiet? 

Jodå. Gwyneth Paltrow är ett exempel på en kändis som lever på kycklingsallad, örtte, nötter, nyttiga smoothies och soppor.

Källa:TheRecipe

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

*” anger obligatoriska fält

Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.