Ät och drick som dina favoriter från film och TV

Mat används ofta för att berätta något om en TV- eller filmkaraktärs personlighet. Med andra ord kan det vara en god idé att kopiera din favorits mat- och dryckesvanor om du eftersträvar att bli så lik hen som möjligt.

Många människor tycker om att ha något gemensamt med sina fiktiva favoriter. Ibland kan  det dock vara svårt att efterlikna TV- och filmkaraktärerna då de ofta lever sina liv i miljöer som inte alls påminner om vår värld. Att börja äta och dricka som dina favoriter kan vara den enklaste vägen att piffa upp vardagen.

Kapten Picard

Är du ett Star Trek: The Next Generation-fan så har du säkerligen drömt om att bli mer lik den elegante Kapten Picard? Tack och lov är det busenkelt att ta efter hans dryckesvanor. Köp dig lite Earl Grey och drick den berömda tesorten dag och natt så har du nått ditt mål. 

Agent Fox Mulder

Var du en av alla som tittade slaviskt på Arkiv X under 90-talet? Då kan det vara så att du fortfarande drömmer om att efterlikna Fox Mulder. Den okonventionella agenten hade många spännande egenskaper och en av dessa var hans kärlek till solrosfrön.

Remy i Ratatouille

Råttan Remy är figuren som är besatt av bra mat gjord på högklassiga råvaror. Remy kommer med ett budskap om att mat är något av det viktigaste som finns och att vem som helst kan lära sig att laga den.

Leslie i Parks and Recreation

Leslie är en karaktär som fascinerat många tittare, och hennes kärlek till våfflor har blivit världsberömd. En känd matematiker tog sig tid till att räkna ut hur många våfflor allas vår Leslie köpte under en säsong, och svaret hamnade på en imponerande siffra någonstans mellan 228 och 343.

Kakmonstret

Det här charmiga monstret är det perfekta exemplet på hur föda kan skapa en hel personlighet. Kakmonstret inte bara tycker om kakor – han är kakor. Hans intensiva sätt att äta kakor säger allt om hans personlighet och har gjort honom till Sesame Streets i särklass bästa karaktär.

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.