Det här äter Donald Trump en vanlig dag

Under sin tid som president talades det ofta om vilken dålig diet Donald Trump har, men visste du exakt vad han äter? Sajten Culture Trip har tagit reda på vad han får i sig under en dag… och det är inte bra. Eller vad sägs om McDonalds till både frukost och middag? 

Den före detta amerikanska presidenten Donald Trump verkar inte tycka att frukosten är dagens viktigaste måltid, enligt Culture Trip. Trump ska ha sagt i en intervju med Fox News att han inte äter så mycket till frukost, utan att han sparar sig ofta till lunch och framför allt till middagen. 

När han väl äter frukost så blir det bacon och ägg, flingor eller en McMuffin på McDonalds. Dietister har analyserat hans näringsintag under frukosten, och menar att processat kött är kopplat till cancer och att det är ett väldigt stort intag av protein. 

Gillar köttfärslimpa till lunch

I boken Let Trump be Trump ska det ha skrivits att Trump inte äter regelbundet. Ibland kan det gå 14 till 16 timmar mellan måltiderna. En av lunchfavoriterna ska däremot vara köttfärslimpa, skriver Culture Trip. Trump ska ha sagt till Martha Stewart att han tycker väldigt mycket om att äta det till lunch.

Älskar snabbmat

Dagens favoritmåltid verkar annars vara middag, och framför allt snabbmat. Favoritkedjorna är KFC, Burger King och McDonalds. Det finns många anledningar till varför att han gillar snabbmat. Förutom smaken och att man vet vad man får ska det även handla om livsmedelssäkerhet. 

Trump anser sig själv vara en riktig pedant och väljer därför kedjorna eftersom de har rutiner för renlighet och livsmedelssäkerhet. 

Läskdrickare av rang

Varje dag dricker den före detta presidenten hela tolv burkar med lightläsk. Han ska även tycka väldigt mycket om både chips som Lay’s och Doritos. 

Det sägs att det alltid fanns obegränsat med chipspåsar i Vita Husets kök när han var president, enligt Culture Trip. 

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.