Godaste kycklinggrytan med bacon och gräslök

Gör så här

Stek kycklingfiléerna i smör. Salta och peppra.

Häll över buljongen och vinet. Låt koka upp.

Blanda mjöl och grädde. Vispa ner redningen i skyn. Tillsätt soja och senap.

Sjud tills kycklingen är genomstekt (ca 10 minuter).

Tärna bacon. Knaperstek. Strö sedan baconet och gräslök över kycklingen.

Servera grytan med ris eller kort potatis.

Ingredienser 4 personer

4 kycklingbröstfiléer

3 msk smör

1 tsk salt

1 tsk svartpeppar

1 dl hönsbuljong

1 dl vitt vin

2 msk vetemjöl

2 dl matlagningsgrädde

2 tsk soja

1 msk stark senap

1 msk salvia

1 paket bacon, 125 g

2 msk hackad gräslök

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.