Hemleverans från Systembolaget ökar dramatiskt

Systembolaget lever bråda dagar. Sajten är på väg att krascha och bokade hemleveranser har ökat med episka proportioner.

Tidigare i veckan skrev vi att Systembolaget inte kommer att stänga sina butiker. Även landets vinimportörer har fått samma information. Varuförsörjningen ska alltså inte vara i någon fara.

Samtidigt upplever monopolet ett större tryck än kanske någonsin. Nu på fredag har sajten varit på väg att krascha och de gör vad de kan för att se till att den fungerar. Men problem kvarstår, det tar lång tid att komma in. Om det överhuvudtaget går.

Dramatisk ökning av hemleveranser

Nu uppmanar Systembolaget sina kunder att byta webbläsare och knappa in adressen på nytt.

Samtidigt meddelar företaget att bokade hemleveranser de senaste dagarna har ökat med hela 1000 procent. Hur lång leveranstid som behövs är i skrivande stund inte klart.

Här kan du läsa om hur du bokar hemleverans av vin

Systembolaget ändrar öppettider

Från och med måndag nästa vecka kommer Systembolagets butiker i Stockholm att ändra öppettider. Detta på grund av personalbristen som uppstått i och med covid-19.

Det innebär att butikerna öppnar kl 12.00 på vardagarna men stänger som vanligt. helgöppettiderna berörs inte, skriver Mitt i.


Vinliv uppdaterar texten efterhand.

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.