Lyxrätt på havskräftor med zucchini

Stekta havskräftstjärtar med zucchini- det här behöver du:

  • 350 g kokta havskräftstjärtar
  • 2 squash
  • 0,5 msk apelsinsaft
  • 0,5 msk citronsaft
  • 3 msk margarin
  • 2 – 3 msk klippt gräslök
  • Salt
  • Peppar

Så här gör du:

  • Skölj och torka zucchinin. Skär den i tunna skivor.
  • Fräs upp kräftstjärtarna och zucchiniskivorna i margarinet (ca 7 minuter).
  • Tillsätt apelsinsaft och citronsaft.
  • Krydda med peppar och salt.
  • Strö gräslöken över rätten.
  • Servera rätten på ett varmt fat – gärna tillsammans med varma kuvertbröd.

Vinliv tipsar!

Loxarel A Pèl rosé, 2021

Favoritbubbel från Spanien som inte är en cava utan har Classic Penèdes som ursprung. Här har vi massor av härlig frukt, inslag av sommarbär som jordgubbar, hallon, lingon, lite blodapelsin och örter i mycket fin balans.

Underbart gott till grillade havskräftor.

Nr 7959 · 129 kr

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.