Stekta havskräftstjärtar med zucchini- det här behöver du:
- 350 g kokta havskräftstjärtar
- 2 squash
- 0,5 msk apelsinsaft
- 0,5 msk citronsaft
- 3 msk margarin
- 2 – 3 msk klippt gräslök
- Salt
- Peppar
Så här gör du:
- Skölj och torka zucchinin. Skär den i tunna skivor.
- Fräs upp kräftstjärtarna och zucchiniskivorna i margarinet (ca 7 minuter).
- Tillsätt apelsinsaft och citronsaft.
- Krydda med peppar och salt.
- Strö gräslöken över rätten.
- Servera rätten på ett varmt fat – gärna tillsammans med varma kuvertbröd.
Vinliv tipsar!

Loxarel A Pèl rosé, 2021
Favoritbubbel från Spanien som inte är en cava utan har Classic Penèdes som ursprung. Här har vi massor av härlig frukt, inslag av sommarbär som jordgubbar, hallon, lingon, lite blodapelsin och örter i mycket fin balans.
Underbart gott till grillade havskräftor.
Nr 7959 · 129 kr