Lyxrätt på havskräftor med zucchini

Stekta havskräftstjärtar med zucchini- det här behöver du:

  • 350 g kokta havskräftstjärtar
  • 2 squash
  • 0,5 msk apelsinsaft
  • 0,5 msk citronsaft
  • 3 msk margarin
  • 2 – 3 msk klippt gräslök
  • Salt
  • Peppar

Så här gör du:

  • Skölj och torka zucchinin. Skär den i tunna skivor.
  • Fräs upp kräftstjärtarna och zucchiniskivorna i margarinet (ca 7 minuter).
  • Tillsätt apelsinsaft och citronsaft.
  • Krydda med peppar och salt.
  • Strö gräslöken över rätten.
  • Servera rätten på ett varmt fat – gärna tillsammans med varma kuvertbröd.

Vinliv tipsar!

Lynx, Riesling, 2021

Spännande Riesling i härligt fruktorienterad stil och med massor av charm. Här hittar vi fin mineralisk karaktär, citrus, honung, gråpäron, fräschör så det står härliga till och en balanserad, mycket elegant eftersmak. Oj så gott till skaldjur!

· Nr 57896 · 129 kr

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.