Stekta havskräftstjärtar med zucchini- det här behöver du:
- 350 g kokta havskräftstjärtar
- 2 squash
- 0,5 msk apelsinsaft
- 0,5 msk citronsaft
- 3 msk margarin
- 2 – 3 msk klippt gräslök
- Salt
- Peppar
Så här gör du:
- Skölj och torka zucchinin. Skär den i tunna skivor.
- Fräs upp kräftstjärtarna och zucchiniskivorna i margarinet (ca 7 minuter).
- Tillsätt apelsinsaft och citronsaft.
- Krydda med peppar och salt.
- Strö gräslöken över rätten.
- Servera rätten på ett varmt fat – gärna tillsammans med varma kuvertbröd.
Vinliv tipsar!

Lynx, Riesling, 2021
Spännande Riesling i härligt fruktorienterad stil och med massor av charm. Här hittar vi fin mineralisk karaktär, citrus, honung, gråpäron, fräschör så det står härliga till och en balanserad, mycket elegant eftersmak. Oj så gott till skaldjur!
· Nr 57896 · 129 kr