Så här blir du först med att hitta vinnyheter på Systembolaget

Känslan av att bjuda på ett vin som överraskar är som bekant obetalbar. En riktigt snackis som räddar vilken bjudning som helst. Men hur hittar man de där vinerna? Vinliv ger dig bästa verktyget. Så fortsätt läs.

Middagen är serverad. Gästerna förväntansfulla, både när det kommer till mat och vin. Så då gäller att inte slarva bort tillfället. Ställa fram en gammal klassiker som alla redan känner till, är inget som direkt räddar en bjudning.

Hellre då överraska med ett nytt vin, nyligen lanserat på Systembolaget. Men inte på det fasta sortimentet, alltså där vinerna redan står på hyllorna i butik. Utan på monopolets beställningssortiment.

Fyndvinerna

Hur kul som helst och hur enkelt som helst. Och eftersom landets vinskribenter idag tipsar även om nyheterna som släpps där, är det lätt att hitta vilka viner som är bäst. Dessutom, alla som skriver om vin är rörande överens: det är på beställningssortimentet du verkligen hittar fyndvinerna, vinerna som överraskar.

Men för att komma åt dessa rariteter gäller en liten detalj: att du har konto på Systembolaget. Det är världens enklaste att fixa. Det är gratis. Och framför allt, det öppnar upp en hel värld av spännande dryck. 

Enormt sortiment

Det finns omkring 1 700 viner på bolagets fasta sortiment, men bara omkring 400 olika viner på en systembolagsbutik. På beställningssortimentet hittar du närmare 11 000 olika viner. 11 000 viner! Mest i hela världen.

Klart du hittar en favorit där.

Så här skapar du konto på Systembolaget:

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

*” anger obligatoriska fält

Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.