Snabblagad pasta pesto – rena superlyxen vilken tisdag som helst

Gör så här:

Rosta solrosfrön i en stekpanna med lite olivolja till de får lite färg.

Lägg fröna i en mixer. Mixa med basilika, parmesanosten och olivoljan, till en slät röra.

Koka pastan enligt anvisningar på paketet.

Blanda pastan med peston. Smaka av med lite flingsalt och svartpeppar. Och lite olivolja.

Servera med ett glas vin!

Ingredienser 4 personer:

1 dl solrosfrön
2 krukor basilika
1 msk olivolja
1,5 dl riven parmesanost
1 1/2 dl olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
500 gram pasta

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

*” anger obligatoriska fält

Genom att trycka på "BLI MEDLEM" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.