Bästa tilltugget till aperitifen

Det ska vara gott, gå snabbt och helst inte kosta skjortan. Och så ska det matcha drinken. Vinliv tipsar om enkla tilltugg till aperitifen.

Hemmagjord snabbpizza

Ta några tunnbröd, bred ut lite tomatsås, strö rikligt med ost. In i ugn någon minut, ta ut och skär i trekanter. Löjligt gott och kostar nästan gratis.

Oliver med citron

Köp de bästa, det räcker med enstaka per person och visst kan priserna sticka iväg, men det kan det vara värt. Oliver fyllda med citron är dessutom klart underskattat.

Amuse på gaffel

Trä på en bit honungsmelon, en minimozzarella och lite lufttorkad skinka på en gaffel. Lägg allt på en tallrik, strö lite hackad basilika över. 

Egen nötmix

Blanda nötter, lite muscovadosocker, stek på låg värme i panna med lite olivolja tills nötterna fått fin färg. Lägg upp i skål. Garnera med lite timjan.

Vinliv tipsar!

Don Simon Bio Sangria

Ekologisk sangria på 1-literstetra med markerad fruktsötma. Här hittar vi inslag av julkryddor, kanel, äpplen, sötma, blodapelsin, muskot, citron i mycket drickvänlig, välproducerad stil. Kul vindrink som gett Spanien en förstaplats bland populära vindrinkar världen över.

Nr 5096401 • 59 kr

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

*” anger obligatoriska fält

Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.