Vitlök för stärkt libido

Gång på gång innan du ska möta upp vänner eller en dejt har du säkert valt bort mat innehållandes vitlök. Aktivt minskat mängden. Eller åtminstone både två och tre gånger borstat tänderna, sköljt munnen och tuggat tuggummi frenetiskt innan det är dags att gå. 

Ja, vitlök kan lämna kvar både lukt och smak i munnen, men samtidigt är vitlöken jäkligt god. Den kan förstärka smaken på vilken delikatess som helst, har många positiva effekter på kroppen och kan fungera som ett väldigt trevligt afrodisiakum.

Är du ute efter ett bättre mående, psykiskt och fysiskt? Vill du öka din sexuella lust eller prestation? Ditt sexliv styrs faktiskt väldigt mycket av det du stoppar i dig… Så se över din kost och häng med!

Vitlöken får fart på det mesta

Sex och lust påverkas givetvis av många faktorer. Tobak, alkohol, stress, sena nätter och utmattning är exempel på kända hälsofaror. Även om lite alkohol kan göra gott och få dig att slappna av, finns det bättre tillvägagångssätt. 

Ett sådant exempel är faktiskt vitlöken.

Motarbetar viktökning

Vitlök har i tusentals år använts i traditionell läkekonst och länge klassats som en medicinalväxt. Den är bland annat känd för att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, fungerar antiinflammatoriskt, bekämpar parasiter, ökar förbränning och motarbetar viktökning. 

Framförallt vitlökens innehåll av allicin är vad vi har att tacka för dess skydd mot bland annat förkylningar.

Och stimulerar…

Förutom dess antiseptiska funktion, ger allicinet energi och ger ökat libido hos både kvinnor och män, vilket innebär ökad mental drift och energi, starkt förknippat med den sexuella lusten. 

Av de gamla grekerna kallades vitlöken för den “stinkande rosen”, och nog kan vi förstå det. För bästa resultat ska vitlöken ätas rå, regelbundet och under en längre tid. 

Bara håll ut, medan du äter dig till ett bättre, sprudlande sexliv. Håll ut, håll ut…

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

*” anger obligatoriska fält

Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.