Pinsa med massor av smak, ost, tomat, ruccola och så lite lufttorkad skinka på det. Mustigt, gott och den perfekta kombon till ett gott glas vin.
Gör så här
Sätt ugnen på 250 grader.
Skär mozzarellan i bitar. Låt dem torka på en bit hushållspapper. Tryck försiktigt för att få ut mer vätska.
Bre tomatsåsen över pinsan. Strö parmesanen (spara lite) över pinsan och lägg sedan på mozzarellan.
In i ugn i ca 7 minuter.
Salta och peppra.
Lägg på skinkan, basilikan och resten av parmesanosten. Droppa olivolja.
Servera rykande varm med ett glas vin!
Ingredienser 4 personer
1 Pinsa (färdig)
4 msk pizzasås
100 gram grovriven parmesan
1 mozzarella
Flingsalt
Svartpeppar
8 skivor lufttorkad skinka (gärna spansk)
1 kruka färsk basilika
Olivolja
Vinliv tipsar!

Härlig italienare på 4,5-litersbox
En ny 4,5-liters box från underbara Italien. Det är inte mindre än 6 flaskor. Det tackar vi för! Doften är fruktigt inbjudande och smaken bjuder på solmogna björnbär, körsbär och medelhavsörter. Bra balans och tillgängligt på en gång. Helt perfekt att ta med på picknicken eller till landet när det vankas grillkväll med många gäster.
299 kr • Nr 7644910


















