Så gör du bästa Skagenröran

Här har vi ett recept som vi kan variera hur mycket som helst. Men efter noggrant övervägande, har vi på Vinliv kommit fram till att denna Skagenröra slår allt. Tar max 20 minuter att lyxa fram. Och till bubbel? Himmelskt gott!

Ingredienser 4 personer

  • 1 dl majonnäs 
  • ½ dl crème fraîche
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk citronsaft
  • 400 g handskalade räkor
  • 3 msk dill, hackad
  • 6 brödskivor utan kant
  • Smör att steka i
  • Svartpeppar

Gör så här

  • Blanda majonnäs, crème fraîche, pepparrot, citron och dill.
  • Hacka räkorna grovt och lägg dem i en skål.
  • Blanda ned såsen i räkorna, rör om försiktigt. Smaka av med svartpeppar.
  • Skär brödskivorna i trekanter och stek på båda sidor i rikligt med smör.
  • Servera skagenröran på stekt bröd.
  • Toppa med löjrom.

Vinliv tipsar!

Masia Cava Reserva Brut Organic

Ny spännande cava på de tre klassiska druvsorterna Macabeo, Parellada och Xarel-lo, allt för den goda smakens skull. Här hittar vi fina mjuka bubblor, fräschör, nötiga inslag, ljus choklad, citrus, vit persika, mandarin i lyxigare variant. Spännande!

Gott som välkomstskål eller till skaldjur – festen kan börja!

TILL VINET

nr 52367  189 kr

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.