Det här vägrar Hollywoodstjärnorna att äta

Att många Hollywoodstjärnor undviker gluten, laktos och friterad mat är knappast något nytt. Nöjesvärlden är en tuff bransch där det gäller att hålla sig så frisk, snygg och ungdomlig som möjligt. Det finns dock en rad kändisar som är rädda för de mest udda saker.

Megastjärnan Taylor Swift skapade stor uppståndelse när hon gick ut med att hon inte klarar att äta sushi. Många sushifantaster tog minst sagt illa vid sig, men blidkades när Swift la till att hon inser att det är både töntigt och tokigt att inte gilla rå fisk. 

En annan stjärna som haft svårt att förklara sin matfobi är Nicolas Cage. Han äter nämligen inte fläsk, men hans aversion mot griskött har ingenting med djurrättigheter eller religion att göra. Hans enda förklaring till varför han undviker fläsk är att han inte tycker om de parningsvanor som grisar har. 

Trump dissar pizzakanter

Michelle Obama är ytterligare en kändis som hamnat i hetluften på grund av sina matvanor. Det blev något pinsamt för den före detta presidentfrun, som gång på gång talat om vikten av att äta grönsaker, när det visade sig att hon inte klarar av att smaka på en rödbeta. Hon är visserligen i gott sällskap då hennes mans efterträdare, Donald Trump, inte fixar att äta kanterna på pizzor. 

Oprah Winfrey har däremot inga problem med riktig mat, men tycker att tuggummi är bland det mest obehagliga som finns. Hon kan dock skatta sig lycklig som inte lider av samma fobi som Anthony Bourdain. 

Den numera döda kändiskocken blev genuint äcklad av flygmat i största allmänhet, vilket gav honom många hungriga timmar i luften.

Källa: msn nyheter

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.