Det här är det mest onyttiga du kan äta

Vad som är nyttigt och onyttigt kan naturligtvis diskuteras. Men det finns vissa saker som dyker upp på nästan varenda lista över kost som är dålig för oss. Vågar du fortsätta läsa?

Vill du vara riktigt onyttig en kväll så bör du äta pommes frites ihop med friterat kött. En friterad köttbit innehåller en hög dos transfetter som höjer det så kallade onda kolesterolet. LDL-kolesterolet kan ge dig riktigt otrevliga hjärt- och kärlsjukdomar samt öka risken för cancer. 

Även pommes frites är fulla med transfetter, och har dessutom ett skrattretande lågt näringsvärde. 

Pommes och ketchup

Känner du dig ändå inte onyttig nog så kan du hälla en stor klick sockerrik ketchup över dina pommes. Har du massproducerade kakor hemma i skåpet så kan du få i dig socker, fett och en uppsjö av onaturliga medel som kommer göra dig ordentligt magsjuk frampå morgonkvisten. 

Om du inte har tillgång till kakor så går det lika bra att bli sjuk på smågodis. Är ditt snask gjort på gelatin så får du troligtvis i dig ben, fett och ögon från slaktdjur. 

Vill du dessutom kunna stoltsera med riktig bukfetma så kan du med fördel dricka några dl öl eller läsk. 

Gör som du vill – eller?

De sockerrika dryckerna bör helst konsumeras flera timmar efter att du ätit. Kroppen är nämligen duktigare på att ta upp allt socker om dryckerna förtärs utan någon mat till. 

Sen är det naturligtvis upp till varje enskild individ om hon/han vill följa forskarnas råd eller använda den här typen av listor som inspiration till att leva farligt utan att ens behöva kliva ut genom ytterdörren.

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.