Superfisken, både för kropp och knopp. Och stundtals för plånboken. Men som vanligt gäller: det ska vara gott. Vinliv står för bästa vintipset!
Ingredienser 4 personer:
- 600 g torskrygg
- 4 msk smör
- 1 citron (saft + rivet skal)
- Salt och peppar
Ärtpuré:
- 250 g frysta gröna ärtor
- 1 dl crème fraîche
- 1 msk smör
- Salt och peppar
Gör så här:
- Koka ärtorna mjuka, mixa med crème fraîche, smör, salt och peppar. Smaka av.
- Stek torsken i smör, ca 3 min per sida. Salta, peppra och pressa över citron.
- Servera med ärtpuré, citronrasp och gärna kokt potatis eller pressad potatis.
Vinliv tipsar!

Maison Blanche Chardonnay
Härligt storslagen flaska på 1 liter fylld med gyllene Chardonnay. Friskt med bra balans, inslag av gula plommon, äpplen, liten försiktig nötig ton, aningen smörig med nyanser av mogen citron, päron, liten sälta i avslut och medellång eftersmak.
Perfekt till en riktigt härlig pasta med lite nötiga inslag.
Nr 7959901 • 99 kr


















