Du behöver:
- 600 g torskfilé
- 3 dl vispgrädde
- 1 pkt tärnad bacon
- 3 msk sriracha
- 1 dl hackad dill
- 1 msk pressad citron eller lime
- 3 msk vitt vin
- En nypa salt
- Några drag med pepparkvarnen
Gör så här:
- Skiva fiskfilén, lägg i form och strö över dillen, salta.
- Stek baconet.
- Under tiden: Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Slå det över fisken.
- Strö över det stekta baconet.
- Ställ in i ugn, ca 200 grader i ca 20 minuter.
- Servera med en enkel sallad!
Vinliv tipsar!

Nugan Estate Winemakers Choice Chardonnay
100 procent Chardonnay från Australien betyder mycket vin för pengarna. Här har vi ett överraskande välsmakande vin från landet i klimatsmart förpackning, dessutom. Vi hittar både fin frukt, gula äpplen och päron, persika och citron samt en liten fatton, vaniljsötma och mycket bra balans.
79 kr • Nr 208511