De amerikanska stjärnornas favoritgodis

Har du funderat på vad de mest kända artisterna och Hollywood-skådisarna stoppar i sig framför TV:n på kvällarna? Här kommer en lista över några superstjärnor som älskar godis.

Visste du att Katy Perry, Ashley Benson, Neil Patrick Harris, Leonardo DiCaprio och Ryan Gosling är sanna godisfantaster? Vissa av dem äter gelégodis medan andra föredrar miljövänliga, djurvänliga och hälsosamma godbitar. En sak är säker: har du vägarna förbi Dylan’s Candy Bar i New York så har du en god chans att få se dina favoriter.

Katy Perry

När det gäller godis så är valet mycket enkelt för megastjärnan Katy Perry. Hon älskar Jelly Belly och hennes absoluta favoritsmak är päron. Perry är till och med så förtjust i gelébönorna att hon bett sina Twitter-följare att retweeta hennes inlägg om de delar hennes godissmak. Hon är i gott sällskap då en av USA:s mest omtalade presidenter, Ronald Reagan, såg till att få specialleveranser från Jelly Belly på 80-talet.

Ashley Benson

Pretty Little Liars-skådespelerskan Ashley Benson är ytterligare en stjärna som älskar gelégodis. Hon föredrar dock jordgubbspuffar som är en härligt onyttig blandning av gelatin, socker, glukos och jordgubbsaromer. Benson uppskattar också Smarties.

Ryan Gosling

Även Ryan Gosling har visat sig vara en riktig sockerråtta. Hans hjärta slår lite extra för japansk godis i allmänhet och Hi Chews i synnerhet. Vill du äta Goslings favoritgodis så går den att hitta hos bland andra partykungen.se, japanskmat.se och drakfrukt.se.

Neil Patrick Harris

Skådespelaren/sångaren/författaren/komikern Neil Patrick Harris är en stjärna som syns lite överallt. När han behöver stressa ner så gör han det med choklad och allra helst med Reese’s Peanut Butter Cups. 

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio är en superstjärna som är oerhört noga med vad han stoppar i sig. Således köper han mestadels choklad från märket UnReal vars godis är ekologiskt, sockerfritt och Fairtrade-certifierat.

Källa: usmagazine.com

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.