Fräschaste sallad på spenat och melon

Gör så här:

Skala och tärna melonen.Skär gurkan i lika stora bitar som melonen.
Strimla löken.
Finhacka myntan.
Grovhacka mandlarna.
Blanda samman allt med spenaten i en stor skål och tillsätt godaste olivoljan, 0,5 dl.
Smaka av med flingsalt och peppar. Och smula över ytterst lite cayennepeppar.

Servera med ett glas vin!

Ingredienser 4 personer:

1 honungsmelon
1 gurka
150 g bladspenat, färsk
100 g salladslök
1 mynta på kruka
1 dl mandlar
½ dl hackad persilja
½ dl olivolja
Flingsalt
Svartpeppar
Cayennepeppar

Det här är en artikel från vårt nyhetsbrev

Vill du se till att du inte missar allt spännande vi gör kan du bli medlem nedan.

    Genom att trycka på "SKICKA" så godkänner du vår personuppgiftspolicy och användarvillkor.